Нападател на Сасуоло е изборът на Ювентус за заместник на Дибала

Нападателят на Сасуоло Джакомо Распадори е основният приоритет на Ювентус за подсилване на атаката на тима след предстоящото напускане на Пауло Дибала, пише “Гадзета дело спорт”.

От клуба вече са започнали преговори с агента на играча Тулио Тинти, който също така представя бившия треньор на “бианконерите” Андреа Пирло. Распадори отговаря на всички изисквания на Ювентус: той е млад, италианец е и заплатата му е в разумни граници, като в момента прибира по 100 хиляди евро на сезон в Сасуоло. От неговия клуб са му поставили цена от 30 млн. евро, като идеята на “Старата госпожа” е за наем със задължителна опция за откупуването му, както действаха при трансферите на Федерико Киеза и Мануел Локатели, който пристигна с трансфер именно от “неровердите”. 22-годишният италиански национал, чийто договор е до 2024-а, има желание да премине в торинския гранд, като през този сезон е изиграл 31 мача и е отбелязал 9 гола във всички турнири за своя тим.

Изданието също така твърди, че Ювентус е подновил интереса си към халфа на Лацио Сергей Милинкович-Савич, за когото ще трябва да извади 65-70 млн. евро, за да го привлече.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти