Ман Юнайтед повишава охраната след кражбите

Манчестър Юнайтед ще повиши сигурността на играчите, след като няколко от тях бяха ограбени от началото на годината. В къщите на Виктор Линдельоф, Пол Погба и Таит Чонг нахлуха крадци и ги обраха, докато те имаха мачове. Защитникът на Манчестър Сити Жоао Кансело и играчи на Лъвърпул също пострадаха от подобни инциденти.

В Ман Юнайтед са притеснени, че къщите на футболистите са уязвими, особено в случаите, когато престъпниците знаят, че собствениците им са на стадиона. “Червените дяволи” са взели мерки за повишаване на сигурността. От клуба са провели разговори с играчите и са им предложили преразглеждане на охраната на домовете им, както и са им препоръчали някои подобрения като охранителни камери и бодигардове.

Междувременно от Юнайтед следят внимателно ситуацията с коронавируса в Далечния изток, където обмислят дали да проведат турне през лятото. Вчера властите в Шанхай поставиха града под карантина. “Червените дяволи” нямат планове да стъпват в Китай, но трябваше да играят контрола в Хонконг. Тази приятелска среща пропадна, тъй като местните власти казаха, че няма да премахнат карантината за посетители от чужбина. Обсъжда се вариант за контрола срещу Ливърпул в Тайланд, но има голяма вероятност повечето мачове от подготовката да се проведат в Европа.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти