Weekend Tour 2022 с 12 събития из цяла България и посещение в академията на Рафа Надал

12 турнира между март и ноември – това ще ни предложи сезон 2022 в семейната тенис и СПА верига Weekend Tour, която за десета поредна година ще зарадва всички любители тенисисти и техните близки и приятели с турнири и забавления на прекрасни дестинации в България и по света.

За целта организаторите отново са избрали някои от най-добрите комплекси и хотели в страната, които предлагат отлични условия за тенис и почивка на цялото семейство – на корта и извън него.

Началото ще бъде дадено още през март с турнир в Сандански, където домакин ще бъде „Интерхотел Сандански“. През април е ред на една от обичаните дестинации – Гоце Делчев приема Uva Nestum Open I. С наближаване на лятото Weekend Tour ще се насочи и към морето за забавления в Кранево и Созопол. Хисаря също ще приеме един от летните турнири във веригата.

За всяко едно от събитията организаторите гарантират най-добра цена за дадения период. Тенисът, разбира се, е в центъра на всеки уикенд. Участниците имат гарантирани мачове чрез схеми за мъже и жени на сингъл, двойки и смесени двойки. Децата също не са пропуснати – за тях ще има открити тренировки. Уменията с тенис ракета далеч не са задължителни. Weekend Tour е верига за цялото семейство, а организираните допълнителни активности със сигурност ще се харесат от всички. Дегустация на вина, йога практики, рисуване с вино, разходки с екскурзовод – това са само част от изненадите, които очакват участниците на турнирите.

През тази година Weekend Tour включва в календара си и три по-дълги събития, в които освен турнир ще има и тенис лагер за допълнително усъвършенстване на способностите. Безспорно кулминацията на сезона ще бъде турнирът в академията на Рафа Надал в Халкидики между 26 и 30 септември. Освен великолепните кортове в тенис комплекса на 21-кратния шампион от Големия шлем участниците ще се насладят на престой в петзвездния хотел Sani Beach.

Записването за първия турнир в Сандански вече започна, а местата са ограничени. Подробности за всяко отделно събитие можете да откриете на обновения сайт на Weekend Tour - weekendtour.bg.

Ето го и целия календар за сезон 2022:25-27 март: Sandanski Open I, Сандански15-17 април: Uva Nestum Open I, Гоце Делчев6-8 май: Therma Village Open I, Кранево20-24 май: Santa Marina Holiday, Созопол17-19 юни: Green Life Open, Каваци1-3 юли: Hissar Open, Хисаря2-4 септември: Therma Village Open II, Кранево6-11 септември: Green Life Holiday, Каваци22-25 септември: Santa Marina Open, Созопол7-9 октомври: Sandanski Open II, Сандански26-30 октомври: Sani Resort Holiday, Халкидики11-13 ноември: Uva Nestum Open II, Гоце Делчев

Още от Тенис

Виж всички