Георги Минчев: Локомотив винаги ще ми е на сърце, имах незабравими моменти с клуба

Нападателят Георги Минчев, който бе трансфериран от Локомотив (Пловдив) в латвийския Рига, се раздели със "смърфовете" чрез емоционално видео. Той сподели, че е изпитал невероятни моменти с "черно-бялата" фланелка и благодари на всички в клуба.

Рига официално представи Георги Минчев

"Здравейте, локомотивци. От днес вече официално съм футболист на ФК Рига. Проучих отбора. Това е един от грандовете в страната си и многократен шампион. Тази година бяха на една крачка от влизане в групите на Лигата на конференциите. Мисля, че това е една крачка напред в моята кариера, която се надявам да е трамплин и да ми донесе още успехи занапред. 

Георги Минчев записа едно полувреме за новия си тим

Още в първия мач, който изиграх за Локомотив, спечелихме Суперкупата на България. Имах незабравими моменти с този клуб - както гола ми срещу Тотнъм, така и този срещу вечния съперник Ботев, разбира се и хеттрика ми срещу ЦСКА. Този клуб винаги ще ми е на сърце. Оставям доста приятели тук. 

Феновете на Локо към Минчев: Черно-бялата фланелка се надява не на тялото, а на душата

Благодаря за незабравимите мигове, невероятната публика, която винаги ме подкрепяше, както и на всички треньори, които проявиха разбиране към мен и не на последно място на моите съотборници, без които нямаше да постигна тези успехи, както и да направя този трансфер. Не казвам сбогом, а довиждане. Ще продължа да подкрепям отбора във всеки един момент и ще бъда плътно зад тях във всеки един момент. Завинаги един от вас! Само Локо!", каза Минчев пред клубната телевизия на Локомотив (Пловдив).

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти