Клоп ще реши днес за Мане, Хендерсън се завръща

Садио Мане, който спечели в неделя Купата на Африканските нации със Сенегал, ще поднови днес тренировки с Ливърпул, след като получи малко повече време след триумфа с националния отбор на страната си. В зависимост от това как се чувства след днешното занимание Юрген Клоп ще реши дали да го включи в плановете си за неделния двубой с Бърнли. Капитанът Джордан Хендерсън, който пропусна вчерашната победа над Лестър заради лека травма в гърба, е добре и най-вероятно ще се завърне в игра за гостуването на "Търф Моор". 

"Садио ще тренира днес и предполагам, че ще го направи на пълни обороти. Дали ще може да играе? Ще разберем. Ще вземем решение след тренировката днес. Трябва да видим как са му се отразили физически последните дни. Хендо ще се завърне в групата. Ако нищо особено не се случи, той ще играе в неделя. Дивок Ориги и Джо Гомес не са контузени.

Луис Диас изигра един от най-добрите дебютни мачове, които съм виждал. Трябва да видим обаче как се адаптира. Няма нужда да бързаме. Бе добра възможност вчера да започне като титуляр, при положение че Садио не бе тук, а Мо се завърна от много интензивен турнир.

Хубаво е да имаме качествени варианти. Това е първият момент, в който всички са здрави.

Удоволствие бе да гледам Бърнли срещу Манчестър Юнайтед. Ситуацията с тях обяснява защо Премиър лийг е най-доброто първенство. Те демонстрираха невероятни качества. За тях има голяма възможност да останат в лигата.

Още от Футбол свят

Виж всички