Евгения Медведева призова медиите да изчакат официалните новини за ситуацията с Валиева

Журналистите трябва да бъдат по-търпеливи и да изчакат официални изявления за причината за отлагането на церемонията по награждаването на фигуристите след отборния турнир на Олимпийските игри в Пекин. Това заяви двукратната сребърна медалистка от Олимпийските игри в Пьончан Евгения Медведева в Инстаграм. 

Проблем с допинг пробата на 15-годишната Камила Валиева

Във вторник Международният олимпийски комитет (МОК) отмени церемонията по награждаването на фигуристите, позовавайки се на "спешни юридически обстоятелства", които трябва да бъдат изяснени с Международния кънки съюз. В сряда "Inside the Games" предположи, че причината за забавянето на церемонията по награждаването може да е проблем с допинг тестовете на Камила Валиева. 

Камила Валиева не е отстранена от индивидуалното състезание при жените

"Тази публикация е по-скоро за представителите на медиите. Колеги, много добре разбирам, че печелите и новината е много важна за вас. Знам как можете да се опитате да предоставяте невярна информация. Но може би този път вие ще бъдете ли по-търпеливи, за да изчакаме всички официалните новини?", написа Медведева. Тя също така изрази подкрепа за Валиева: "Камила, знаеш какво изпитвам към теб, думите са излишни тук. Всичко, което исках да ти кажа, ти вече си чувала лично. Винаги ще те подкрепям!"

Още от Париж 2024

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти