Камбуров доиграва сезона в Локомотив (Пд)?

Голмайстор №1 в историята на българското първенство - Мартин Камбуров, е все по-близо до това да доиграе сезона в Локомотив (Пловдив), пише "Мач Телеграф". 

Треньорът Александър Тунчев е провел предварителен разговор с нападателя още по време на празника, който той организира послучай подобряването на рекорда на Петър Жеков в края на 2021-а година. Тогава обаче Мартин Камбуров бе категоричен, че ще остане в Берое, за да помага след трусовете в тима. 

Новият треньор на старозагорци обаче - Петър Хубчев, не е търсил контакт с нападателя и очевидно Александър Тунчев е с предимство. Младият специалист е подкрепян и от легендата Христо Бонев, който също се е активизирал в подпомагане на завръщането на Камбуров. 

Той е провел разговори с Христо Крушарски, в опит да убеди бизнесмена да загърби конфликта си с нападателя от раздялата им през лятото на 2017 година. Бизнесменът е категоричен, че подобно решение е приоритет на треньорския щаб. Очаква се нов разговор между Тунчев и Крушарски, след който ще се стигне до сделка.

Припомняме, че през 2017 година Камбуров напусна Локомотив (Пловдив) след скандал със собственика Христо Крушарски. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти