Челси набеляза четирима свободни агенти за лятото

Челси подготвя сериозна селекция за лятото, като тя ще включва и няколко свободни агенти. Лондончани не бяха много активни през зимния трансферен прозорец, но ситуацията ще бъде доста по-различна след края на сезона, твърди "Марка".

Предстоящото лято се очертава да бъде доста динамично, тъй като има доста класни играчи с изтичащи договори в различни отбори из Европа. В Челси не смятат да стоят със скръстени ръце и ще наддават поне за четирима от тях. Лондончани смятат да насочат усилията си към Усман Дембеле от Барселона, Алесио Романьоли от Милан, Никлас Зюле от Байерн (Мюнхен) и Матиас Гинтер от Борусия (Мьонхенгладбах).

Всъщност от Челси имат право още отсега да започнат преговори с въпросните футболисти и дори да подпишат предварителни договори, които да влязат в сила от лятото.

Освен че ще привличат нови футболисти като свободни агенти, лондончани вероятно ще бъдат и напуснати от трима свои играчи по същата схема. Става въпрос за Антонио Рюдигер, Андреас Кристенсен и Сесар Аспиликуета, чиито договори също изтичат и на този етап е малко вероятно да преподпишат.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти