Сашо Станков: ЦСКА иска разрешително за строеж, другите чакат милиони от държавата

Бившият наставник на ЦСКА, Черно море и Локомотив Пловдив Александър Станков говори по актуалната тема за стадион "Българска армия". 57-годишният специалист призна, че е оптимист относно изграждането на ново съоръжение в Борисовата градина. 

"Определено сега съм далеч по-голям оптимист, отколкото бях в миналото, когато казусът със стадиона излизаше на преден план. Знаете, че в предишни години на обществеността бяха показани не един и два макета, бяха дадени много обещания, но в крайна сметка не се стигна до нищо реално. Според мен причината бе, че нямаше достатъчно воля и желание от отсрещната страна това да се случи.

ЦСКА - София с три обещания за “Армията”, които са записани в протокол - ето какво гласят

Сега, като привърженик на ЦСКА, аз вярвам и съм обнадежден, защото познавам отлично и новия министър, който се е доказал в моите очи, че не обича да хвърля празни приказки в пространството. Виждам, че и собствениците на ЦСКА са готови и ентусиазирани да изградят дома, който заслужава най-успешният български клуб. 

Майкъла за "Герена": Каква козирка ще слагат на това общежитие?

Проблемът е, че веднага след разговорите, които бяха публични и открити, се появиха хора, които започнаха да недоволстват. Те обаче забравят една важна подробност - ЦСКА иска само и единствено разрешение за строителни дейности, а другите искат пари и милиони от държавата. Нека да се прави разлика между тези две съществени неща", заяви Александър Станков пред "Тема Спорт".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти