ЦСКА 1948 осъществи първия си чуждестранен трансфер

Дуде Н'Донгала е поредното ново попълнение на ЦСКА 1948 през зимната пауза. 27-годишното френско крило подписа договора си в клубния офис и се превърна в първия чуждестранен футболист, който ще носи фланелката на "червените" през настоящия сезон.

ЦСКА 1948 с поредно ново попълнение

За последно Н'Донгала игра за втородивизионния Спортист (Своге), като дотук през настоящия сезон във Втора лига има на сметката си 12 мача и 3 гола. С опита си във втория ешелон той със сигурност ще бъде полезен на дублиращия състав, а с добро представяне може да заслужи място и в първия отбор на ЦСКА 1948, воден от старши треньора Николай Киров.

Фланговият състезател е юноша на френските Сарсел и Нант. В професионалния футбол има опит с екипите на турските Баликешиспор и Санлиуфаспор, румънския Политехника Яш и родните Славия, Ботев (Пловдив), Дунав (Русе) и Спортист (Своге).

В ЦСКА 1948 Н'Донгала е амбициран да затвърди добрите впечатления, които вече остави в България с играта си, като състезателят демонстрира готовност и отлично физическо състояние на старта на зимната подготовка на "червените", пишат още на клубния сайт.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти