Гонзо става директор на националните отбори

Георги Иванов - Гонзо ще поеме националния отбор по футбол, твърди "Марица". Не само първия. Легендата на Локомотив (Пловдив) и Левски е поканен за директор на всички национални тимове. Очаква се назначението официално да стане факт след 17 януари, тъй като в момента шефът на БФС Борислав Михайлов има ангажименти. 

Подобно длъжност не е новост в белия свят. Куп световни сили, начело с Германия, имат директор, който отговаря и координира работата във всички национални отбори - от деца до мъже. Така бившият нападател ще бъде началник на селекционера Ясен Петров, Александър Димитров, Ангел Стойков и останалите по пирамидата. 

Гонзо започва работа в БФС?

Според запознати Боби Михайлов се е насочил към Гонзо по няколко причини. Едната е, че в БФС искат да изолират от националите Йордан Лечков. Членът на Изпълкома от Сливен не пропуска да влиза в конфликт със звездите на всяко едно от последните поколения от Бербатов до Ивелин Попов. Феновете също се дразнят изключително при всяка проява на Лечков, като го съсипват с колажи за външния вид. Гонзо е добре приет от националите, с които се познава лично.  

За последно Георги Иванов беше директор на Локо (Пд). Той си тръгна от родния клуб след неразбирателство със собственика Христо Крушарски.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти