В последния момент Солскяер остана без един от важните си защитници за гостуването на Аталанта

Виктор Линдельоф отпадна от групата на Манчестър Юнайктед за важното гостуване на Аталанта от Шампионската лига. Шведът е получил контузия по време на вчерашната тренировка и не отпътува с с отбора за Бергамо. Това означава, че ако Оле Гунар Солскяер отново реши да заложи на схема с трима централни защитници, както бе и в двубоя с Тотнъм, той ще трябва да включи Ерик Байи или да използва Люк Шоу като част от тази тройка. Рафаел Варан и Хари Магуайър са без алтернатива в центъра на защитата.

В групата от 25 човека попаднаха и Дони ван де Беек и Антони Марсиал. Пол Погба се завръща, тъй като наказанието му от три мача, получено заради червения картон в дербито с Ливърпул, важи само за двубоите от Премиър лийг.

Двубоят между Аталанта и Манчестър Юнайтед е тази вечер от 22:00. Преди две седмици двата отбора изиграха много зрелищен сблъсък на "Олд ТРафорд", където гостите поведоха с 2:0 до почивката, но през второто полувреме "червените дяволи" стигнаха до пълен обрат след победен гол на Кристиано Роналдо. 

Още от Футбол свят

Виж всички