Бербо посочи своята слабост в Ман Юнайтед и заяви: Трябва да бъде по-гаден

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов даде своето мнение за случващото се в клуба и за още един аспект от привличането на Кристиано Роналдо, както и какво вещае това за останалите играчи. Бившият централен нападател обясни, че според него един от най-потърпевшите ще бъде Антони Марсиал, който, според Бербо, трябва да бъде “малко по-гаден”, за да успее да се пребори в тази конкуренция. 

“Единственото ми съжаление за ситуацията (привличанането на Роналдо) е може би свързано с Антони Марсиал, който вероятно ще бъде най-потърпевш и ще остане извън състава. Не знаем още какво точно ще стане, можем само да спекулираме, но може той да изненада всички с представянето си на терена. Роналдо автоматично ще е в тима, което значи, че всички, а особено младите футболисти ще трябва да подобрят още представянето си, както в тренировки, така и в мачове, за да са на терена. 

Бербатов: Всички се вълнуват от завръщането на Кристиано - дори тези, които не харесват него или Юнайтед

В случай, че Марсиал не получава достатъчно игрово време, то тогава го виждам да напусне, ако трябва да съм честен. Той е много затворен човек, точно както бях аз, и смятам, че хората не разбират колко добро момче е всъщност. Съветът ми към него е да бъде малко по-отворен, малко по-гаден, но не по онзи начин - удрям хората, а по този - аз съм тук и искам да съм първи озбор, искам да остана и да се докажа. Ако това не стане, с качествата които има, то той ще отиде другаде, за да търси късмета си. Той ми е слабо място, защото съм играл с него и познавам качествата му. Но трябва да напусне, ако не играе достатъчно,” коментира ситуацията Берба. Френският нападател Антони Марсиал има договор до лятото на 2024-а и Манчестър Юнайтед разполага и с опция за допълнителен сезон.

Още от Футбол свят

Виж всички