Спартак (Варна): Очаквана победа срещу Надежда (Доброславци)

Спартак (Варна) елиминира като гост без проблеми Надежда (Доброславци) с 3:0 в мач от втория предварителен кръг на турнира за купата на България.

Спартак (Варна) приема Лудогорец за Купата

„Очаквана победа. Треньорският ни щаб заложи на футболисти, които по-малко играха до този момент през настоящия сезон, както и на юношите Мартин Янакиев и Георги Дичев. Тези момчета трябваше да покажат, че може да се разчита на тях в такива турнирни мачове, като ги печелят. Доволни сме от представянето им.

Срещу Надежда (Доброславци), отборът ни беше на 20 години. Изключението е капитана Генади Луго. Това е оптимистичен показател за бъдещето на мъжкия ни тим. Доволни сме, че в следващия кръг на турнира ще играем срещу Лудогорец – най-добрият отбор в България. Но вече забравяме за това, защото на дневен ред е първенството на Втора лига и мача с Левски (Лом). Накрая изказвам благодарност на Светослав Цончев, президент на Надежда (Доброславци), че постигнахме споразумение да изтеглим мача с ден по-рано. Пожелавам успех на отбора му в първенството на Югозападната Трета лига“, заяви пред Sportal.bg изпълнителния директор на „соколите“ Красимир Кузманов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти