Миланов: Мач с две различни страни, Здравко трябва да спре с глупостите, ако иска да се развие

Наставникът на Левски Живко Миланов коментира победата на своя тим над Царско село в мач от 4-ия кръг на efbet Лига. "Сините" се наложиха с 3:1 след обрат, но Миланов призна, че е останал доволен само от второто полувреме на срещата.

Боби Цонев поведе Левски към първи успех, "сините" се отлепиха от дъното

"Един мач с две различни страни - с едно безобразно първо полувреме, но аз знам откъде идва това, има си причина. Това е липса на резултати и точки и оттам идва липсата на увереност. Излезнахме доста плахи без самочувствие и точно това им казах на полувремето. Казах им някои неща, които не са за пред камера. Казах им, че те са футболисти на Левски и тази фланелка ги задължава да излизат за победа. Хубавото е, че показаха реакция и много добро второ полувреме. Такъв Левски искам да виждам.

Знаете, че винаги всичко идва от точките, които печелиш и това ти дава увереност. Надявам се в следващите мачове да покажат добрата си страна.

За мен Левски все още не е готов. Ще ни трябват още на 2-3 позиции футболисти, за да можем да сме конкрурентноспособни.

Първото полувреме не бях доволен от защита, второт бях по-доволен. Георги Миланов доста време не е играл, повече от година и подготовка не е водил, дава максимума, няма сериозен проблем, само схващане на крака. Ради Цонев се надявам още в следващия мач да го имаме в редиците си.

Имах специален разговор със Здравко относно случилото се и относно целия му живот. Той има уникални качества, които трябва да ги развие, но ако продължава с глупостите, ще бъде просто един талант във футбола, който не се е развил.

В Левски трудно се работи спокойно, надявам се в следващите мачове да вземем нужните точки, които да дадат спокойствие".

Още от БГ Футбол

Виж всички