Евертън се разделя с Бернард

Крилото на Евертън Бернард най-вероятно ще напусне клуба. Бразилецът си търси отбор, като интерес към него има от страна на клубове от Обединените арабски емиртства. Играчът е един от високоплатените футболисти ан “Гудисън Парк” и “карамелите” имат желание да се разделят със заплатата му.

Бернард пристигна в Евертън през август 2018 г. от Шахтьор. Той имаше своите моменти, но отбеляза само пет гола в първенството за три години в клуба. Новият мениджър на тима Рафаел Бенитес не смята да разчита на него и той не започна предсезонна подготовка с отбора.

Вчера Евертън обяви привличането на Андрос Таунзенд, който бе свободен агент след изтичането на договора му с Кристъл Палас. Очаква се скоро и Демарай Грей да стане играч на “карамелите”. 25-годишният играч вече премина медицински прегледи и ще подпише договор до 2024 г.

Днес играчите заминаха за Флорида, където ще протече следващата част от подготовката им. Те ще играят в турнир и ще срещнат колумбийския Милионариос. След това трябваше да се изправят срещу Интер или Арсенал, но лондончани се отказаха да пътуват за САЩ.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти