Нова важна среща на “Герена”, Наско Сираков ще говори с футболистите

В понеделник ще се проведе важна среща на “Герена”. Тя ще бъде между Наско Сираков и футболистите, които са останали в представителния мъжки отбор. Идеята на собственика е да разбере кои играчи имат планове за друго. Няколко вече напуснаха тима, а до ушите на Сираков достигат информации за интерес на други български клубове към футболисти на “сините”, пише “Тема Спорт”.

Диксън трябва да даде $3 500 000 на Левски до 6 юли

Славия иска Здравко Димитров, Ради и Боби Цоневи, а Арда също проявява интерес към близнаците. Срещата между Сираков и футболистите е като прелюдия между евентуален план “Б”, при който в Левски досегашният таван на заплатите от 10 хиляди лева ще бъда свален до максимъм 5 хиляди лева. Или пък на "Герена" ще изгрее слънце и ще се стигне до оптимистичен вариант.

План “А” е ясен - клубът става собственост на Джоузеф Диксън, тима поема Станимир Стоилов, като ще има пари и за селекция. Играчи за привличане вече са набелязани от Мъри.

Левски продължава да не е обявил плановете си за подготовка. "Сините" имат капариран лагер в Правец, но дати не са посочвани. Няма официално насрочени и контроли, а играчите на разположение на временния треньор Живко Миланов са под 15. Вчера те имаха поход на Витоша, вместо две занимания на "Герена".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти