Дамбраускас: Искаме да се представим на ниво на терена и извън него

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори преди началото на лятната подготовка на тима. Той призна, че селекцията в тима му е отворен процес и очаква още нови попълнения. 

"Бързо мина тази почивка. Много скоро се видяхме, когато говорихме, след като спечелихме титлата. Новата цел е да запазим титлата. Както каза спортният директор, имаме повече от 20 играчи, от които сме много доволни. Целта е да подобряваме атмосферата. Ще дадем шанс на много млади играчи. Доминик Янков трябва да бъде пример за всички млади играчи. Селекцията е процес, който няма да спре. Ще има нови играчи. Тази сутрин няколко човека тренираха, а други правеха медицински изследвания. Надяваме се да подобрим физическото състояние и модела на игра. Искаме да се представим на ниво на терена и извън него".

"Имаме опции и гледаме играчи. Защо да сменяме нещо, което работи по добър начин? Кирил Десподов е млад футболист, който не е завършен продукт и има потенциал да се развива все повече и повече. Той показа лидерски качества. Неслучайно той изведе България с капитанската лента".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти