В Англия и Испания се присмяха на загрявката на Нюкасъл (видео)

Лийдс продължи агонията на Нюкасъл (видео)

Загрявката на нападателите на Нюкасъл преди снощната загуба с 1:2 от Лийдс предизвика множество шеги от страна на английските медии и фенове. Популярността на видеото, свързано с нея, набра толкова голяма популярност, че дори беше отразено и от водещите испански издания.

На клипа се виждат трите неуспешни опита на Калъм Уилсън и Джейкъб Мърфи да преодолеят стража, но те дори не могат да умерят неговата врата. И двата удара на Уилсън минаха покрай вратата, а Мърфи дори запрати своя шут в празните трибуни.

Липсата на голова мощ в състава на "свраките" се отразява на тяхното представяне в мачовете. Отборът няма победа в последните си 11 срещи във всички турнири. Междувременно, играчите на Нюкасъл са отбелязали едва 2 попадения в последните си 9 двубоя. Преди снощния гол на Мигел Алмирон, те бяха в серия от 454 минути без да се разпишат в противниковите врати.

"Това първенство е изискващо и жестоко понякога. Не знам дали през последните 20 години сме били в по-лоша серия, но тази вечер видях някакъв малък напредък, като утре ще започнем отначало", заяви мениджърът Стив Брус след поражението от Лийдс.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти