В Милуоки вярват, че Янис е различен от ЛеБрон и Дюрант

Ръководството на Милуоки все още вярва, че суперзвездата на "елените" Янис Адетокумбо ще сложи подписа си върху петгодишния супермаксимален договор през следващите дни. Според репортера на ESPN Брайън Уайндхърст в щаба на Бъкс цари оптимизъм и сигурност относно ситуацията с най-важния играч в състава, който има срок до 21 декември да подпише новия си договор. В Милуоки са убедени, че Янис няма да напусне тима си по начина, по който други две големи звезди - ЛеБрон Джеймс и Кевин Дюрант, се разделиха съответно със своите Кливланд и Оклахома в миналото.

Самият Адетокумбо обаче не е останал доволен от провалената сделка за плеймейкъра Богдан Богданович, твърди "Bleacher Report". Гръцкият национал с месеци е убеждавал бившия играч на Сакраменто Кингс да премине в Милуоки, но това така и не стана реалност, след като "трейд"-ът между двете страни не влезе в сила и седмица по-късно Богданович премина като свободен агент в отбора на Атланта Хоукс.
Мистерията около трансфера на Богданович се разследва от НБА
"Елените" все пак извършиха няколко трансфера до момента, като този на Джрю Холидей е най-силният на тима през тази година. Към състава на старши треньора Майк Бъдънхолзър се присъединиха още свободните агенти Боби Портис, Ди Джей Огъстин, Брин Форбс и Тори Крейг.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти