Национал по гребане има нужда от помощ

Илиан Младенов не успя да се класира за участие на регатата по гребане на скиф на Параолимпийските игри в Рио 2016, но въпреки това продължи да тренира и да се занимава с гребане.За съжаление националният състезател на България по Адаптивно Академично гребане има нужда от помощ и се обърна за съдействие с този призив:

“Здравейте! Казвам се Илиан Георгиев Младенов от София на 33 години и съм национален състезател по Адаптивно Академично гребане от 2015 година.

През 2010 година претърпях падане, при което счупих гръбначния си стълб на ниво TH9-TH10  и загубих чувствителност от кръста надолу. Оттогава, благодарение на близки, приятели и колеги успявам да провеждам усилено рехабилитация, както в България, така и няколко пъти в Русия. Но това за жалост не дава резултатът, който търся. Затова проучвах различни видове терапии, които дават резултат при такъв вид травми. Така намерих клиника в Сърбия - Нови Сад - “Global Care Surgery”, на която пуснах документите си за разглеждане и мнение. Те прилагат нов метод за трансплантиране на стволови клетки и костен мозък или така наречената - Бимаг терапия. Разгледаха документите и върнаха отговор, като ме определят за много надежден пациент, тъй като съм със силно наранен гръбначен мозък, а не прекъснат, като при повечето пациенти. Дават ми гаранция за връщане на чувствителността, а след това лека-полека и на движения.

Но за целта трябва да направя 3 курса с вливане на стволови клетки в продължение на три месеца.

Сумата за всеки е 5550 евро или общо 16 500 евро. Тази сума е непосилна за мен и семейството ми. Затова имам нужда от вашата подкрепа, ако желаете да се присъедините в моята битка, може да го направите на:

 

Дарителска сметка 

IBAN: BG70FINV91501317447434

Титуляр: ИЛИАН ГЕОРГИЕВ МЛАДЕНОВ

Може да ме откриете и във фейсбук на Ilian Mladenov

Благодаря Ви от сърце!!!"

Още от Водни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти