Опустошителната изповед на измамената съпруга на Кайл Уокър

Опустошената бивша на Кайл Уокър Ани Килнер призна, че все още се бори с болката от прекратената им връзка, след като откри, че футболистът й изневерява.

27-годишният модел призна, че „всеки ден е изпълнен с болка“, след като откри, че е кръшкал с риалити звездата Лора Браун, но все пак ще бъде отворен да възкреси романса им.

30-годишният Кайл и Ани имат три деца заедно и след раздялата им той отново стана баща от любовницата си Лорин Гудман по време на връзка миналото лято.

Ани сподели пред „The Sun”, че все още се бори със загубата на връзката си с Кайл, след като е стояла плътно до него през цялото му израстване като футболна звезда.

„Не знам какви са мислите или чувствата ми вече. Чувствам се мъртва отвътре. Всеки ден е изпълнен с болка. Не мисля, че някога ще бъда същата заради това, което е направил. Много ме натъжава, че съм наранена толкова силно, когато не съм направила нищо, за да го заслужа. Опитах се да го намразя, но как мога да мразя мъжа, който децата ми толкова обичат? Преди изневярата той беше най-добрият ми приятел, моята сродна душа. Можех да разчитам на него за каквото и да е.”, споделя бившата на звездата на Манчестър Сити.

Ани също твърди, че дни преди Кайл да се срещне с Лорин, тя е претърпяла спонтанен аборт и е била опустошена, когато след това той е признал, че риалити звездата е бременна.

През март 2019 г. Ани изхвърли Кайл, когато научи, че е изпращал съобщения до риалити звездата от „Ex On The Beach” Лора Браун.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти