Нов скандал в английския футбол - купон в Париж, оргия и наркотици

Нов скандал в английския футбол - купон в Париж, оргия и наркотици

Нов скандал, свързан с безогледно нарушаване на правилата, се разгоря в английския футбол. Според британския таблоид "Сън" играч от Премиър лийг, който е мултимилионер със статута на звезда, е отишъл в Париж за шумно парти, като по този начин е погазил мерките в цели две страни. Информацията гласи, че футболистът, чието име остава неназовано, е летял с частен самолет до френската столица. Там той е бил деен участник в шумно събиране в ресторант на "Шанз-Елизе", в което е присъствала група от поне 15 човека, съставена от негови приятели и модели. Компанията се е почерпила с коктейли и шотове, след което немалка част от нея се е преместила в нает апартамент наблизо. 

"Сън" твърди, че играчът е правил секс с "поне едно от момичетата", а апартаментът е бил посетен и от дилър на наркотици. Таблоидът не може да потвърди дали въпросната звезда е употребила такива, но източникът на изданието отбелязва, че партито е излязло от контрол. 

Ресторантът официално е бил затворен заради правилата, действащи във Франция. 
Играчът вече се е прибрал в Англия, но според "Сън" тепърва ще има неприятности както с властите на двете страни, така и със собствения си клуб. 

Това е тритият голям скандал със звезда от Премиър лийг през този период, в който футболът спря заради пандемията, а играчите бяха в социална изолация. Джак Грийлиш и Кайл Уокър до момента замесиха имената си в подобни изцепки и бяха разкъсани от медиите на Острова.  

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти