Билети и пропусквателен режим за Витоша - ЦСКА-София

От Витоша (Бистрица) излязоха с информация относно билетите и пропусквателния режим за домакинството на ЦСКА-София. Двубоят е утре вечер на стадиона в Бистрица.Уважаеми футболни запалянковци,

Във връзка с домакинството на Витоша срещу отбора на ЦСКА София, което ще се проведе на 06.06.2020г. от 21ч. в Бистрица, бихме искали да направим следното съобщение свързано с билетите и пропусквателния режим преди срещата. Броят на билетите е ограничен до 30% от капацитета на стадиона предвид разпоредбите на МЗ и настаняването на зрителите най-малко през 2 седалки. В тази връзка съветваме всички фенове, които държат да присъстват на мача да се запасят с билет предварително, тъй като е възможно да няма достатъчно останали в часовете непосредствено преди срещата.

Цените на билетите са както следва: Сектор гости: 10лв. (в предварителна продажба във фен магазина на стадион Българска армия) Сектор домакини: 12лв. (в предварителна онлайн продажба) ВИП ложа: 20лв. (на касите пред стадиона)

Важно: Привържениците на ЦСКА ще могат да влязат на стадиона през входа откъм големия паркинг, намиращ се откъм пътя за кв. Симеоново.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти