Боримиров решава до два дни дали остава още един сезон

Опитният полузащитник на Левски Даниел Боримиров заяви, че до два дни ще реши дали да продължи кариерата си с още един сезон. Както е известно по-рано днес новият старши треньор Велислав Вуцов заяви, че на 38-годишния Боримиров е предложен поста спортен директор, ако ветеранът се откаже от футбола.

"Ще помисля два дни и ще реша. Няма да е лесно", коментира Боримиров след днешното занимание на "сините".

В днешното занимание на 100 процента се включиха Зе Соарес и Юсеф Рабех и те ще бъдат на разположение на Вуцов за най-старото столично дерби срещу Славия в събота. Рабех се оплакваше от разтежение, а Зе Соарес страдаше от болки в рамото, но и двамата са възстановени. Еньо Кръстовчев и Мариян Огнянов тренираха на облекчен режим и са под въпрос за двубоя с "белите" на "Герена", който ще бъде без публика заради наказание на Левски.

"Безсмислица е да се играе без публика и съм убеден, че трябва да се направи нещо. Вярно е, че БФС работи по документи, но именно ние футболните хора от клубовете трябва да се съберем и да излезем с предложение за промяна на тази санкция. Трябва да се взимат жестоки и свирепи мерки срещу вандалите, за да не се ощетяват другите фенове. Не е нормално заради група от 20-ина човека да страдат хиляди", заяви Вуцов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти