Цветан Димитров 40 дни с шина на коляното

Вратарят на Нефтохимик Цветан Димитров ще бъде със специална обездвижваща шина на коляното след травмата, която получи в мача с Пирин (Гоце Делчев) Днес стражът на "нафтата" премина ядрено-магнитен резонанс в столична клиника и се оказа, че има разкъсване на връзките на коляното. Според д-р Тони Георгиев в момента не се налага оперативна намеса на вратаря, но той ще трябва да прекара следващите месец и половина със специална обездвижваща шина.

Това означава, че състезателят ще пропусне старта на подготовката на отбора, но в същото време се очаква да бъде готов за игра още през месец март, ако всичко по възстановяването му се развие според прогнозите.

В сряда спортно-техническото ръководство на тима ще има среща, на която ще се уточнява в детайли планът за подготовка за пролетния полусезон. Отборът на Нефтохимик вече уреди контроли с два съперника – елитните Славия и Ботев (Враца), като до края на седмицата се очаква отговорът на още няколко тима от "А" група за провеждане на контролни срещи.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти