ЦСКА отнесе нови глоби от БФС, спряха правата на побойниците

Решения на Дисциплинарната комисия на БФС:

По Т. 1.1. от дневния ред: 7-ия кръг "А" група С предупреждения - 33 състезатели С лишаване от състезателни права ЛСП лв. Елиаш Алвес Да Силва ПФК Берое 1 300 Джаксън Менди ПФК ЦСКА 1 400 5-ти кръг "Б" група С предупреждения - 34 състезатели С лишаване от състезателни права ЛСП лв. Йордан Любенов Лечов ПФК Банско 1 50 Иван Стоянов Винков ПФК Ботев Гълъбово 1 75

По Т. 1.2. от дневния ред:

ПО ДОКЛАД (А ФГ) За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК налага на ПФК Берое имуществена санкция в размер на 2000 лева. За хвърлени многобройни предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А - предложение 2 - ДК налага на ПФК Берое имуществена санкция в размер на 2000 лева. ДК спира правото да изпълнява функции от името на отбора на Станимир Георгиев (конд. треньор на ПФК Нефтохимик), спира състезателните права на Елио Бруно Мартиас и Иван Милчов Караджов от ПФК Берое, съгласно чл.10, ал.7 от ДП на БФС ги призовава за следващото си заседание, както и длъжностните лица, състезатели и служебни лица от ПФК Берое, свидетели на инцидента за изясняване на нарушението. Съгласно чл.10, ал.7 от ДП на БФС, ДК отлага за разглеждане случилото се след срещата ПСФК Черномоерц-Бургас - ПФК Литекс и призовава длъжностните лица от срещата за следващото си заседание. За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК налага на ПФК ЦСКА имуществена санкция в размер на 2000 лева. За хвърлени многобройни предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А - предложение 2 - ДК налага на ПФК ЦСКА имуществена санкция в размер на 2000 лева. За оспорване на съдийско решение, на основание чл.34 ал.1, т.3, ДК наказва Анатоли Нанков (треньор на ПФК ЦСКА) с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 500 лева. За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК налага на ПФК Ботев /Пловдив/ имуществена санкция в размер на 2000 лева.

ПО ДОКЛАД (Б ФГ)

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК налага на ПФК Банско имуществена санкция в размер на 500 лева. По Т. 2. от дневния ред: По отложена за разглеждане проява срещу длъжностните лица след срещата ПФК Пирин /гр.Разлог/ - ПФК Ботев /гр. Враца/ от 4-ти кръг на Б ФГ, на основание чл.36 ал.1, т.1, буква ДаФ, предложение 1, за нанесени обиди към длъжностни лица, ДК налага на ПФК Ботев /Враца/ имуществена санкция в размер на 1500 лева.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти