Оптимизъм в Берое преди реванша

Футболистите на Берое Теодор Скорчев и Здравко Илиев изразиха оптимизъм преди реванша със Славия от 1/2-финалите в турнира за Купата на България. Първата среща в София преди седмица завърши 0:0.

Теодор Скорчев: Очакваме победа

- Тео, усеща се настроение  в града. Повишава се напрежението с всеки изминал ден. Каква е ситуацията при вас?

- Готвим се за тежък мач. Очакваме победа. Досега мислихме за мача с Черно море, който спечелихме, но вече сме изцяло концентрирани за Славия.

- Какви са личните ти очаквания  за двубоя, предвид първия мач при резултат 0:0?

- Първият мач имахме положения, изтървахме ги. Можеше да е по-добре ако сме вкарали гол на чужд терен. Очакванията ми са да вкараме гол, да не допуснем такъв и да се класираме за финал.  

Здравко Илиев: Надявам се да зарадваме публиката

- Здравко, настроението в града вече се усеща. Феновете очакват двубоя. Какво е настроението в отбора, според теб? 

- Нормално. Надявам се да се получи добър мач за нас и да зарадваме публиката, която се надявам да е многобройна и да ни подкрепи в мача.

- Турнирен двубой, 0:0 в София. Прогнозата ти за шансовете на Берое?

- Шансът е на наша страна. При този турнирен резултат трябва да не допускаме да ни вкарат гол, а ние да го сторим. Надявам се да се поздравим с успех след мача.

- Ти лично знаеш какво е Берое да спечели Купата и какво означава това за феновете. Да се върнем назад със спомените ти от преди 3 години... 

- Спомените са много добри. Надявам се искрено да го преживея още веднъж това нещо. Дано се повтори всичко това. Надявам се силно.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти