Национал от Литекс аут за Лудогорец

Наставникът на Литекс Христо Стоичков трябва да преглътне още едно разочарование, след като тимът му отпадна от Левски въпреки успеха в срещата-ревнаш от четвъртфиналите за Купата на България с 2:1 в Ловеч. Един от най-добрите футболисте в състава на Камата през този сезон - младият Симеон Славчев, който дори попадна в националния отбор за мачовете с Малта и Дания, контузи лошо своя глезен.

19-годишният халф обърна лошо левия си глезен още преди почивката на мача със “сините”, а след нея бе заменен, тъй като болката бе много силна.

Младокът едвам излезе от стадион “Градски”, като чувстваше много силна болка и се притесняваше, че ще отсъства от терените в следващите мачове. Утре ще му бъде направен пълен преглед, но със сигурност ще пропусне мача с шампиона Лудогорец в неделя в Разград от 20-ия кръг на “А” група. През този сезон Славчев има 15 мача и един гол в българския шампионат.

Капитанът на ловчанлии и най-добър играч в родния елит Георги Миланов също на няколко пъти трябваше да получава лекарска намеса. Той има травма в коляното, но увери, че не е нищо сериозно и до ден-два ще е на 100% готов, като няма да пропусне гостуването на лидера в първенството. Литекс е на трето място и изостава на седем точки от Лудогорец във временното класиране.

Снимка: Mарин Маринов, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти