Тити Папазов се присъедини към тръст „Синя България”

Треньорът на баскетболния отбор на Левски Тити Папазов се присъедини към тръст „Синя България”. Той се срещна с управителния съвет на тръста, като бе обсъдено как „Синя България” може да помогне в тежкото положение, в което се намира баскетболния отбор. В началото на следващата седмица тръстът ще обяви серия от инициативи за подпомагането на Тити и момчетата му.

Междувременно вече стартира продажбата на карти за мачовете от Адриатическата лига, които са с цена 40 лева и могат да помогнат на баскетболния отбор да подсигури финансите си до края на годината. Карти могат да се закупят от офиса на тръста на ул. Юри Венелин 32 в София, от магазините на „Герена” – ул. „Тодорини Кукли” 47 и на НКП на бул. „Тодор Александров” 23 и офисите в зала „Универсиада”.

„Изключително важно е в този момент да помогнем на Тити и отбора му. Не бива да позволяваме да се рушат толкова хубави неща, особено когато говорим за Левски”, заяви председателят на тръста Васил Колев. „В този момент Тити е големият герой на левскарската общност заради енергията, която вложи около организирането на юбилея, както и успехите му с баскетболния ни отбор. Ние не можем да оставим героите сами в битката, а освен това Тити Папазов тепърва ще бъде важен в каузата на тръста”, добави той.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти