Левски прати още един от скъпоплатените при юношите

Полузащитникът Кевин Брю бе отстранен от първия отбор на Левски след треньорско решение, съобщи официалната страница на "сините". Футболистът ще се подготвя с юношите на клуба до края на сезона.

Само преди два дни същата съдба имаше и неговият сънародник Ларсен Туре. Двамата разочароваха всички от ръководството, треньори и фенове с изявите си, след като пристигнаха на "Георги Аспарухов" като звезди.

Двамата французи са едни от най-скъпоплатените играчи на столичани, но в оставащите до края на сезона мачове с Лудогорец и Литекс няма да вземат участие. Клубът ще направи всичко възможно да се раздели с тях през лятото. Договорът на Туре е за още една година, докато на Брю - за още две.

 Хубавото в случая за столичани е, че и двамата футболисти искат да напуснат София след прекараната една година на "Герена" и това може да улесни нещата за "сините". Брю записа 26 мача и вкара един гол срещу Литекс в "А" група със синята фланелка. Интересното е, че преди тях още един от най-скъпоплатените играчи и разочаровали тази пролет Рафаел Бастос пък направо бе освободен да си тръгне от Левски.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти