Топчо бесен на Туре, прати го при юношите

Нападателят на Левски Ларсен Туре почти сигурно няма да играе повече за “сините”. Това стана ясно, след като старши-треньорът Елин Топузаков го прати да тренира с юношите на столичани. Причините не се съобщават, но поведението на бившия играч на Лил в тренировъчния процес и мачовете не задоволява Топчо и Викторио Павлов.

Вчера Туре бе извън групата за гостуването на Черно море, а преди това не игра и срещу Локомотив (Пловдив) заради натрупани картони.

Един от най-скъпоплатените играчи на “Герена” бе обявен от феновете за виновник за поражението с 0:1 от ЦСКА на 15-и март, след като изпусна Пламен Крачунов в 93-ата минута при попадението му. Седмица по-рано, в предното дерби с “червените”, също загубено с 0:1, пък получи червен картон, което го извади от двубоя за купата с Ботев (Пловдив).

Туре пропусна четири мача поред, тъй като не тренираше на пълни обороти и не искаше да играе за “сините” след заплахите към него.

Срещу Литекс влезе резерва и пропусна два чисти гола, което коства поражението на столичани с 1:2 на "Георги Аспарухов". Последваха нови разочароващи изяви при загубите с ЦСКА и Ботев (Пловдив) и изваждане от състава за мачовете с Локомотив (Пловдив) и Черно море.

Туре има 23 мача и четири гола за Левски, като всичките попадения са в 19-те му мача в “А” група. Договорът на 29-годишния играч е за още един сезон и най-вероятно ще бъде прекратен по взаимно съгласие, тъй като и двете страни искат да се разделят.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти