Бащата на момчето: Бесен съм - пращаме децата в ЦСКА да тренират, а не да ги бият

Иван Петков, баща на футболиста на ЦСКА от набор 99 Владимир Петков, разказа пред Sportal.bg своята версия за вчерашния инцидент със сина му. "Възмутен съм, направо съм бесен. Как е възможно треньор да посегне на дете? Ако не му издържат нервите, да ходи да се лекува", започна Иван, след което разказа за цялата случка."Владимир и още едно момче се сдърпали на тренировката, след което треньорът започнал да налага сина ми с юмруци по главата. Владимир го попитал: "тренер, защо ме биеш?", а той му отговорил да се маха. Когато се прибра вкъщи, не искаше да ми каже за инцидента. Аз обаче бях разбрал от брат му, който бил информиран от негов приятел, присъствал на инцидента. Когато разбра, че знам, Владимир ми разказа всичко. Изкара си медицинско и до 1.00 часа през нощта писахме жалба в полицията. Днес учителката го освободи от училище, защото го болеше главата, ухото му кънтеше и само лежеше на чина.

Шефът на школата Спас Джевизов е видял какво става, а след това, когато синът ми е минавал покрай него, е казал: "Спокойно, моето момче, всичко ще се оправи“.

Как ще се оправи? Да си пращаме децата да ги бият там или да ги учат. Владимир повече няма да ходи на тренировки в ЦСКА. Плащаме по 40 лева децата ни да тренират в ЦСКА, а не да ги бият собствените им треньори. Имало е свидетели на инцидента. Когато разбрах за инцидента, звъннах на треньора да го питам, защо го е направил, но той, естествено, отрече, че се е случило подобно нещо. Направо не съм на себе си. Няма да оставя нещата така. Вече съм наел адвокат и ще съдя Иван Атанасов до последно. Никой няма право да бие децата. Изпратих сина си без белези, а сега е целия с белези", каза г-н Петков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти