Награждават юноши на Левски за храбра проява

Двама юноши на Левски от школата на стадион „Раковски“ ще бъдат наградени на специална церемония по време на домакинския мач с Хасково от „А група“ в петък, 20.03. 

Феновете на Левски ще могат да отдадат заслуженото на Ивайло Сапунов и Никола Димитров (от набор 1999 г.) за храбрата им постъпка по време на полувремето на мача. 

Преди седмица двамата помогнаха на 70-годишна пенсионерка, която бе ограбена. Иво и Ники върнаха чантата на възрастната жена с личните й документи и пенсията, след като тя бе нападната в близост до стадион „Раковски“. 

Момчетата догонили престъпника и успели да вземат чантата и да я върнат на притежателката й. Тръст „Синя България“ ще връчи на Ивайло и Никола акции на ПФК Левски, като така ще ги направи съпричастни и с дарителската кампания „Левски е твой“, а от Националния клуб на привържениците ще дарят двете смели момчета със специални фен-артикули на любимия син клуб. 

16-годишните юноши на Левски ще изгледат и домакинството срещу Хасково от ложата на стадион „Георги Аспарухов“ в компания на директора на детско-юношеската школа на Левски на стадион „Раковски“ Станислав Ангелов и шефът на ДЮШ Даниел Боримиров. Двубоят Левски - Хасково е в петък, 20.03, от 17:45 ч. 

Всички деца до 18 години ще влизат срещу 1 лв. Останалите цени са както следва:Сектор В - 10 леваСектор Б - 5 лева

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти