Представят Левски в албума на ФИФА с Партийния дом

Странна илюстрация са избрали издателите от Panini, за да илюстрират първото присъствие на български клуб в някой от прочутите албуми с лепенки на футболисти. “Сините” са разположени на централните две страници на албума Panini FIFA 365, който в. “24 часа” ще предложи като подарък на читателите си с броя от неделя, 11 октомври.

Снимката, която съпровожда полетата за лепенките, е на Партийния дом в София. Не е ясно по какъв критерий точно тази сграда е избрана за илюстрация на града, в който е създаден и играе Левски.

Със сигурност е интересно да се съберат в албума всички лепенки, но издателите са предвидили и възможност някой да поиска само стикерите на любимите си играчи от “синия” клуб.

Ето какво предлагат те:Ако искаш да притежаваш всичките 16 лепенки на футболен клуб Левски (София), можеш да ги събереш, като:

- срещу всеки 5 празни пакетчета от Panini FIFA 365 ще получиш 4 стикера с играчи на футболен клуб Левски (София) в оторизираните обекти*;

- срещу 20 празни пакетчета от Panini FIFA 365, изпратени на адрес: гр. София, 1618, ул. “Кота 1050” № 21, бл. 2, за “Артлайн Студиос” ЕООД, ще получиш целия комплект със стикери на футболен клуб Левски (София).

На същия адрес може да се участва и за някоя от специалните награди, стига да бъдат събрани всички букви от надписа PANINI FOOTBALL, които се намират на гърба на някои от лепенките.

"24 часа"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти