Конър искал 10 милиона долара за реванша срещу Диаз

 Драмата около евентуалното оттегляне на Макгрегър от професионалния ММА, която разстърси целия спортен свят, става все по-пикантна. От UFC съобщиха, че Конър е отстранен от файт картата за вероятно най-грандиозната вечер в историята на компанията, а сега разбираме, че управата на организацията и мениджмънта на боеца са имали диспут по темата за заплащането.От доста време насам съществуват слухове за обтягане на отношенията между Конър и шефовете на UFC. По непотвърдена информация се получи известие за искания на 27-годишната ММА суперзвезда, които са свързани със заплащането му, а всички знаем колко Макгрегър цени парите си.Той е поставил условие, че иска около 10 милиона долара за участието си в UFC 200 през юли. Информацията идва от спортната журналистка и радио водеща Чарли Арнолт.

Никой професионален боец в листата на UFC досега не се е приближавал до такава сума само за един ММА двубой в Октагона.

Разбира се, Дейна Уайт и братята Лоренцо не са съгласни с вижданията на Конър и са отказали на мениджъра му. Според някои анализатори това е довело до снощният пост в Twitter, с който ирландецът „заплаши“ със своето оттегляне от спорта.

Цялата истина остава тайна засега, но едно е сигурно. От UFC активно търсят човек, който да замети Конър на 9 юли и да се бие с Нейт Диаз.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти