Netsle спечели волейболният турнир на Holiday Heroes за трети пореден път

Сред специалните гости на събитието станаха красивата Елица Василева, Симеон Александров и Георги Манчев, който подари екипа си от националния отбор, а

Holiday Heroes и

Sport Volley обявиха, че от есента стартира първата Национална волейболна бизнес лига.

Благотворителният тирнир по плажен волейбол от серията „Спортувай с мисия“ отново събра десетки участници и любители на волейбола на игрищата на Sport Volley в гр. Божурище. Дванадесет отбора, представители на социално отговорни компании се включиха в състезанието, което отново се проведе с любезното домакинство на Добромир Лазаров, а всички събрани сртедстава от турнира ще станат част от кампания „Коледа 2016“. Сред специалните гости на събитието станаха една от най-красивите ни волейболистки – Елица Василева и Симеон Александров. Те откриха турнира, като изтеглиха жребий за разпределението на отборите в групите и пожелаха успех на участниците. Националът Георги Манчев също подкрепи събитието и подари екипа си от националния отбор.

За трета поредна година победител стана отборът на Nestle, който успя да спечели купата след оспорван финал с Visteon. На трето и четвърто място се класираха отборите на Merck и Right Rental.  В надпреварата се вкючиха още и отборите на DB Scenker, Strypes, Vivacom, Advanced Nutrients, Right Rental, SBTech и InTime, които записаха цели три отбора за участие.

Освен купата, шампионите получиха и специални награди – наколенки осигурени от ottobock.,зареждащи устройства от Canyon и козметични комплекти от STR8. През целия ден, за всички гости и участниците на турнира се разхлаждаха под сянката на шатрите, които осигуриха от Right Rental, а Carotten подариха на всеки участник слънцезащитни продукти и душ-гелове за след слънце. За да освежат участниците в турнира, Florina предоставиха разхлаждащи свежи  напитки, Danone – айрани и млечни шейкове за пиене, Балкан Lactima предоставиха студен чай, а Nestle – сладоледи. За вкусния обяд се погрижиха пици Victoria, които InTime доставиха толкова бързо, че още пареха, а в следобедните часове, всички се зарадваха на любимите дюнери, осигурени от Aladin Foods.

По време на откриването на турнира, ръководителят на Holiday Heroes Росица Томова и Добромир Лазаров, домакин на събитието, обявиха, че планират традиционните турнири по плажен волейбол да се превърнат в целогодишно събитие. Те анонсираха, че от есента стартира национална волейболна бизнес лига,  в която ще участват представителни отбори на компании. А таксите им за участие ще бъдат използвани в подкрепа на каузата на Празничните герои. Повече подробности около лигата очаквайте скоро на www.holidayheroes.bg

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти