Бойко Борисов обяви кога ще приключи сагата "ЦСКА"

Премиерът на България Бойко Борисов отговори на апела на феновете на ЦСКА. Съобщението на министър-председателят беше публикувано като отговор на публикация във Фейсбук страницата "Футболен клуб ЦСКА".

„Посланието Ви стигна до мен, затова бих искал да Ви информирам. И днес съм разговарял с хората, които считам, че все още проявяват здрав разум. Смятам, че до сряда-четвъртък тази сага трябва да приключи. Аз ще изпълня ангажиментите, които съм поел и ЦСКА да е там, където му е мястото. Призовавам всички, които обичат ЦСКА, да положат усилия това да се случи, а не ежедневно да влизат в разпри", написа Бойко Борисов в социалната мрежа.

 

Малко по-късно сайтът на ЦСКА излезе със следното съобщение:

Армейци,

Министър-председателят на България официално отговори на вашето писмо.

Публикуваме неговия отговор:

"Посланието Ви стигна до мен, затова бих искал да Ви информирам. И днес съм разговарял с хората, които считам, че все още проявяват здрав разум. Смятам, че до сряда-четвъртък тази сага трябва да приключи. Аз ще изпълня ангажиментите, които съм поел и ЦСКА да е там, където му е мястото. Призовавам всички, които обичат ЦСКА, да положат усилия това да се случи, а не ежедневно да влизат в разпри".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти