ЛеБрон може да задмине Джордан, ЛаВар Бол разкри как

ЛеБрон Джеймс има три титли на НБА, като при всяка една от тях бе избиран за MVP на финалите, а освен това има още четири награди за MVP на редовния сезон, както и общо осем участия във финалната серия на плейофите. ЛаВар Бол пък има мнение по всяка една тема, съществуваща на този свят, включително и по тази. Бащата на титулярния гард на Лос Анджелис Лейкърс Лонзо Бол заяви, че има как Джеймс да задмине Майкъл Джордан, но както сами се досещате, това е свързан с неговия син и избор №2 в Драфта на НБА миналото лято. “Единственият начин, по който ще задмине Джордан? Да отиде в Лейкърс и да спечели титлата. Тогава ще бъде по-добър от Джордан”, категоричен е ЛаВар, който не спира да чертае бляскаво бъдеще за Лейкърс, но то непременно е свързано с неговите синове. Открай време той прокарва план, че до 2020 година и трите му деца ще играят в отбора от “Стейпълс Сентър”.

“Няма как моето момче да играе с най-добрия играч в първенството и да не печели. Разкарайте всички. Дайте му ЛеБрон и ЛиАнджело. Имаш гард и крило. И идват победите. Трябват просто двама големи, които да хващат борбите - Рандъл и Лари Нанс-младши”, не спира с фантазиите си Бол-старши.

Към момента Лейкърс са един от най-слабите отбори в Лигата с 12 победи и 27 загуби, но въпреки това с трансфер в посока Ел Ей не спират да се свързват популярни имена като Пол Джордж, а сега и ЛеБрон Джеймс.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти