Торонто с 4 победи в 4 мача, “Магьосниците” спечелиха срещу Бостън

Торонто излезе начело в НБА с баланс 4 победи от 4 мача, след като на свой терен нямаше проблеми с Шарлът Хорнетс със 127:106. Кауи Ленърд наниза 22 точки, Кайл Лаури добави 16 точки и рекордните за себе си през сезона 14 асистенции. Раптърс доминираха през цялото време и в нито един момент от мача не допуснаха обрат.Йонас Валанчюнас завърши със 17 точки, Дани Грийн е с 16, а Серж Ибака добави 15. Торонто пък регистрира 9 победа от 11 мача срещу този противник. Ленърд изигра втори пореден мач през сезона и се надява, че контузиите в мускулите на краката от миналия сезон са в миналото.

Орландо и Бостън се изравниха с по 2 победи и 2 поражения, след като Меджик победиха с 93:90 при гостуването си в столицата на щата Масачузетс.

Никола Вучевич вкара 24 точки и взе 12 борби под кошовете за гостите от Флорида, а успехът дойде с две неуспешни стрелби на Бостън от тройката в последните секунди.

Изоставайки с 90:91 14.2 секунди преди края, Бостън направиха фаул на Еван Фурние, който беше точен и при двата опита. Кайри Ървинг стреля от десния ъгъл, но пропусна, след което Ал Хорфорд взе борбата. Гордън Хейуърд също опита да вкара със сирената, но неуспешно.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти