Левски без Митрев срещу "канарчетата, "сините" съобщиха причината

Временният треньор на Левски Георги Тодоров не взе в групата на мача с Ботев (Пловдив) капитана Божидар Митрев. Стражът поиска изненадващо смяна на полувремето срещу Вадуц (3:2), след като се обиди за подигравателни скандирания към него. Резервата му Мартин Полачек сбърка, което пък се оказа решаващо за отпадането на "сините", а вчера група фенове поискаха обяснение от юношата на клуба за неговото действие.

Митрев тренира наравно с тима, но не попадна сред 19-те за мача с Ботев (Пловдив) от първия кръг на елита, като в официалната страница на Левски съобщиха причината: "Божидар Митрев има разрешение да отсъства в следващите дни и съответно няма да бъде с отбора за предстоящия мач. Причината е предстояща тежка операция на баща му. ПФК Левски пожелава на капитана на отбора всичко да мине без усложнения и скорошно възстановяване на един от най-близките му хора", пише сайтът на столичани.

Хубавата новина за 26-кратните шампиони е завръщането в тима на Паулиньо, но аут поради травми са Нашименто, Ривалдиньо, Тиам и Буш. Двубоят е утре от 20:45 часа на "Коматево".

Ето и цялата група на Левски за гостуването на Ботев Пловдив:

Вратари:Мартин Полачек, Петър ИвановЗащитници: Аймен Белаид, Иван Горанов, Холмар Ейолфсон, Давид Яблонски, Ивайло Найденов, Милош ЦветковичХалфове и нападатели: Давиде Мариани, Антъни Белмонт, Жорди Гомес, Мартин Петков, Жорди Кабрал, Станислав Костов, Илия Димитров, Паулиньо, Габриел Обертан, Станислав Иванов, Атанас Кабов

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти