НКП поиска спешна среща със Спас Русев, а после отделна с треньори и играчи

НКП поиска спешна среща със Спас Русев, а после отделна с треньори и играчи

НКП на Левски, чрез своя сайт, обяви, че настоява за спешна среща със собственика на клуба Спас Русев. След това сините фенове искат да се видят както с новия треньор, така и с футболистите. Също така запалянковците отговориха на публикация в медиите дали са заплашвали играчи на тима.

"На фона на поредното срамно представяне на любимия ни отбор в европейските клубни турнири, нова порция "кафяви" медийни лъжи се изливат върху НКП в опит допълнително да дестабилизират ситуацията в отбора.

За нас целта е ясна – прехвърляне на отговорността и вниманието от слабите резултати на клуба върху обичайните заподозрени – организираните привърженици.

От сряда на обяд представители на НКП имаха уговорка с изпълнителния директор на "Левски" Красимир Иванов да се видят и поговорят с футболистите. Срещата бе предвидена за следващия ден, четвъртък, в 17.30. Тя обаче бе отменена едностранно от ръководството часове по-късно, след като стана ясно, че “Левски” и Делио Роси се разделят.

В крайна сметка привържениците се разбрахме с Иванов да получим лично от него отговор, каква е причината да се отметне от обещанието си.

След разговора, който се проведе във ВИП-а на Сектор А, няколко души минаха покрай фитнеса, където тренираха част от играчите. Разбираемо, те са получили критики за представянето си, но без абсолютно никакви заплахи за физическа саморазправа или прояви на агресия.

Впоследствие привържениците разговаряха с Кирил Вангелов и Даниел Боримиров и изгледаха част тренировката на тима в присъствието на журналисти от "Гонг", "Спортал", "БТВ", "БНТ" и "Канал 3".

Нито една от тези медии не съобщи за възникнало напрежение между привърженици и играчи, камо ли за заплахи, унижения и саморазправи.

Днес, петък, в следобедните часове обаче, сайтът "Блиц", известен с традиционно "кафявата" си тематика и силно занижени хигиенни навици, излезе с "извънредната" новина за "жесток трус" в "Левски", след като маскирани фенове били заплашили чужденците в отбора и капитана Божидар Митрев. Футболистите били стресирани, искали да разтрогват договорите си и да подават жалби в полицията.

Подчертаваме, че подобен апокалиптичен сюжет не се появи в нито една друга медия, включително и сред тези, които за разлика от "Блиц" в описания момент бяха на стадион "Георги Аспарухов". Вероятно обаче единствено "кафевият" сайт разполага с "правилните" очевидци.

Заради създалата се ситуация, а и преди всичко заради очевидно влошената атмосфера в отбора, Националният клуб на привържениците на "Левски" категорично настоява за спешна среща с основния акционер Спас Русев. И отделна такава с новия треньор, който и да е той, и футболистите на първия отбор", пишат феновете на своя сайт.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички