Босът на ЦСКА (М) проговори за бъдещето на Головин

Президентът на ЦСКА (Москва) Евгений Гинер коментира възможността Александър Головин да бъде продаден. Талантливият халф направи много силно впечатление с представянето си на Мондиал 2018 и привлече интереса на редица клубове. Ювентус се отказа от преговорите заради завишената му цена, но Челси е все по-близо до подписа на 22-годишния полузащитник.

"Мисля, че Саша може да разгърне потенциала си и да стане голяма звезда. Не вярвам това да се случи в руското първенство. Няма какво да се лъжем - нивото в Англия или Италия е друго. Няма смисъл да спираме развитието на един безспорен талант. В момента обаче нищо не е сигурно. Винги когато получим предложение, се стараем да водим открити преговори. При нас дойде вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев и отправи оферта. Челси? Нямаме договорка. Мисля, че повече яснота ще има в следващите дни. Както не спряхме други футболисти през годините, така няма да спрем и Головин. Хората трябва да се развиват", сподели Гинер.

  Последните информации са, че руският национал е отказал на Монако и със сигурност ще премине в Челси. 

През миналия сезон Головин изигра 27 мача в Премиер лигата и вкара 5 гола. На световното първенство той се прояви с гол срещу Саудитска Арабия и две асистенции.

Още от Футбол свят

Виж всички