Йович благодари на Айнтрахт и на феновете

Новият нападател на Реал Мадрид Лука Йович не пропусна да изкаже благодарност към вече бившия си клуб - Айнтрахт (Франкфурт). Сръбският голмайстор игра за “орлите” два сезона, а след впечатляващото му представяне в последната кампания, в която реализира 27 гола, германците го продадоха на испанския гранд за сумата от 70 милиона евро.

“Искам да благодаря на целия клуб и на невероятните фенове на Айнтрахт. Благодаря ви, че ми дадохте шанс да стана по-добър играч. Благодаря ви за цялата подкрепа. Винаги ще има място за вас в сърцето ми”, написа Йович в съобщение, публикувано на официалната страница на клуба. Сърбинът обаче използва и личната си страница в Instagram, където обръщението му бе доста по-дълго.

“Скъпи фенове на Айнтрахт,

Както вече сте прочели, ще премина в Реал Мадрид. Разбира се, искам да използвам възможността да се обърна към вас с няколко думи. Наистина се насладих на последните две години в Айнтрахт (Франфурт). Запознах се с великолепни хора и играх за фантастичен клуб, който е толкова специален и заради феновете. Можем да се гордеем от постигнатото. Няма да забравя Лига Европа този сезон, но най-доброто бе спечелването на Купата в Берлин през 2018 година. Не е лесно да си тръгна, но Реал отваря огромна врата за мен и за това да се превърна в още по-голям футболист. Всяко дете мечтае да играе за подобен клуб. Моята мечта се сбъдва сега”, написа той в Instagram.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти