Солскяер е доволен от новите попълнения и затварянето на трансферния прозорец

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира изминалия трансферен прозорец за тима. Той изрази задоволство от затварянето му във Висшата лига, както и от трите нови попълнения - Даниел Джеймс, Аарън-Уан Бисака и Хари Магуайър.

“Знаете ли какво? Когато затвори трансферният прозорец, настава страхотно усещане на облекечение, защото вече всичко е приключило. Сега вече знаем, че гледаме напред и съм щастлив от тримата играчи, с които подписахме. Недоволството на феновете за липсата на късни попълнения? Не такова е чувството вътре в клуба. Усещането на феновете, с които съм се срещал, е, че те са развълнувани от трансферите, които направихме. Винаги ще има привърженици, които искат да купим още играчи, но тук това е нормално. Новите ни попълнения обаче вече са тук, като им показахме, че имаме вяра в тях.

Разбира се, че искаме да сложим край на недоволството на феновете ни. Единственият начин, по който ще разсеем всякакви съмнения, е с добър футбол, показвайки отбора, който искаме да бъдем чрез желания от нас стил на игра. Когато виждат това намерение, феновете винаги подкрепят тима. Вътре в състава и клуба сме много уверени и не усещаме негативността, за която говорите.

Беше време за Ромелу Лукаку да си тръгне. Направихме добра сделка и той е щастлив, така че и двете страни я приключиха по начина, по който трябваше. Ром беше контузен и не участва в предсезонната ни подготовка. Просто се надявам да направи добър старт в Интер. Защо не взехме негов заместник? Разбира се, че Ром има добра статистика, той е сред най-добрите девятки. Убеден съм, че Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд, Джеси Лингард и Даниел Джеймс ще ни донесат голове. Към края на миналия сезон не вкарвахме много попадения. Пътят на Мейсън Грийнууд щеше да е по-труден с още един нападател тук. Вярвам, че Мейсън ще играе доста и когато това ще се случва, ще бележи голове”, заяви Солскяер на пресконференцията си преди мача срещу Челси от първия кръг на Висшата лига.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти