Акрапович: Можехме да бием, ако бяхме задържали преднината си още 10 минути

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович заяви, че е изключително доволен от равенството 1:1 с Лудогорец. Той смята, че тимът му дори е можел да постигне победата, ако не е бил допуснал толкова бързо изравняване в средата на второто полувреме.  "Не съм разочарован, щастлив и доволен съм заради отбора. Направихме много промени, направихме доста тактически промени, пробвахме доста схеми, отборът игра с голямо желание, с положения, играхме срещу силен съперник като Лудогорец. Исках да имам достатъчно хора напред, искахме да правим хубави атаки, на терена освен Пиргов другите бяха много млади играчи, всичките на 20-22 години, а това ме радва", коментира Акрапович.

"Много съм доволен, направи хубави неща, имаше асистенция за Аралица, доволен съм от младия Николай Николаев. За мен при изравнителното  попадение на Лудогорец имаше нарушение, след което те направиха атака и стана най-хубавото за тях, вкараха ни гол. Ако бяхме задържали преднината си още 10 минути, нещата щяха да бъдат различни и да се поздравим с успеха в този мач. Дали имаше втора дузпа? Не знам, но си мисля, че Пиргов щеше да я хване и нея", с усмивка заяви треньорът на Локо, който вече мисли за мача със Страсбург.

"Направих промени, трябваше основните играчи и да починат, направихме добър микс, ще сме готови за мача в четвъртък. Двубоят със Страсбург е за феновете, те са силен отбор, гледах няколко техни мача, но и ние не сме лоши, у дома всичко е възможно. Те играят 3-5-2, като нас. Мисля, че проблемите са им в защита, там трябва да търсим пролуки. Ще ги анализираме още, след което можем да намерим и други неща", завърши Акрапович.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти