Де Лаурентис избира между трима за заместник на Анчелоти

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис изглежда вече търси заместник на настоящия наставник на тима Карло Анчелоти. Неаполитанците продължават с лошите игри в Серия "А" и нямат победа вече 7 поредни мача, като паднаха до 7-ата позиция в класирането. Освен това босът не се разбира особено добре с опитния специалист и по всичко личи, че двамата съвсем скоро ще се разделят, твърди "Ил Матино".Де Лаурентис дори вече обмисля варианти за заместник на Анчелоти, като е набелязал трима специалисти.Първият избор на боса е бившият треньор на Ювентус Масимилиано Алегри. Този вариант обаче е трудно осъществим, тъй като наставникът обяви, че няма да се връща към треньорството поне до лятото, а освен това предпочитанията му са да поеме отбор от чужбина.

Доста по-вероятно е Де Лаурентис да успее да доведе на "Сан Паоло" бившият треньор на Милан Дженаро Гатузо, който също в момента е без работа. Твърди се, че спортният директор на Наполи Джунтоли вече е имал разговор с него.

Последната опция пред неаполитанците е да си върнат бившия наставник Едоардо Рея. Смята се, че той с радост би работил на "Сан Паоло" отново.

Още от Футбол свят

Виж всички