Романтичната ваканция на Зверев и новото му гадже (видео+снимки)

Тенис сезонът е дълъг и изморителен, а почивката след него е кратка. Някои играчи се прибират при семействата си, други предприемат екзотични ваканции, а трети… си намират приятелка и се отдават на любовта. От последния вид е Александър Зверев. Шампионът от Лондон 2018 се запознава в Париж тази година с модела Бренда Патеа и двамата започват да излизат заедно.

 

Патеа е родена на 2 септември 1993 г. в Берлин. Тя е модел и звезда в социалните мрежи, откъдето започва и кариерата през 2017 г. След Париж, двамата със Зверев пътуват за Лондон, а щом всички тенис ангажименти на германеца приключват, отиват в Мексико.

В Южна Америка Александър и Бренда са в компанията на Марсело Мело. Специалистът на двойки е много добър приятел на бившия №3 на сингъл в света и често си гостуват.

 

Преди връзката на Зверев с Патеа той излизаше с руската тенисистка Оля Шарипова в период от почти една година. Двамата се разделиха през април, но бяха забелязани отново заедно на Rolex Shanghai Masters, където тенисистът достигна до финала.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти