Еспаньол приземи Лудогорец (видео+снимки)

Отборът на Лудогорец загуби третия си мач от Група “Н” на Лига Европа. “Орлите” бяха победени с 0:1 от Еспаньол в Разград. Гостите успяха да се възползват от единственото си положение пред вратата на Пламен Илиев и Виктор Кампусано донесе победата им с гол още в 13-ата минута. Тогава атакуващият халф се възползва от неразбирателство в защитата на българите и това се оказа решителният момент в срещата.

Играчите на Станислав Генчев имаха моменти на тотално териториално превъзходство, но като цяло така и не показаха, че имат идея как да стигнат поне до един гол във вратата на съперника. В края на мача испанците останаха и с човек по-малко, след като Хави Лопес получи втори жълт картон. Това обаче също не помогна на "орлите" и те не успяха да стигнат до чисто положение пред вратата на Еспаньол, а атаките им останаха ялови.

Лудогорец имаше някои проблеми преди мача. Защитникът Драгош Григоре бе наказан и не можеше да играе. От групата отпаднаха и контузените Клаудиу Кешерю, Ренан и Яцек Горалски. Станислав Генчев излезе с Пламен Илиев на вратата и пред него Сисиньо, Моци, Форстър и Недялков в защита. Баджи и Анисе бяха двойката опорни халфове, а Марселиньо действаше пред тях като плеймейкър. Лукоки и Вандерсон бяха на двете крила, а Чибота водеше атаката, но не успя да замести подобаващо чист централен нападател.

@@@ Пабло Мачин пък остави осем основни играчи в Барселона. Специалистът даде почивка на Виктор Гомес, Давид Лопес и Виктор Санчес, а в самолета заради здравословни проблеми не се качиха и Пабло Пиати, Фернандо Калеро, Хави Пуадо, Адрия Педроса и титулярният нападател Джонатан Кайери.Първата опасност дойде пред вратата на испанците в осмата минута. Тогава Сисиньо центрира към Лукоки, който с глава стреля, но Диего Лопес бе на мястото си.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти