Нападател на Каляри аут за шест месеца

Нападателят на Каляри Леонардо Паволети ще бъде извън терена още шест месеца, тъй като е контузил отново лявото си коляното, докато се е забавлявал със съотборници пред ресторант.

От сардинския клуб обясниха днес, че 31-годишният футболист ще се подложи на операция в Инсбрук (Австрия), след като е получил ново разкъсване на предна кръстна връзка на лявото коляно.

Паволети най-напред се контузи по време на първата среща от първенството срещу Бреша, когато беше заменен на полувремето. И точно когато беше пред завръщане на терена, се контузи отново.

"Излязохме от ресторанта и започнахме да се шегуваме един с друг. След това започнахме да се бутаме, каза Паволети пред медиите, като категорично отхвърли медийните публикации, че играчите на Каляри са се били по между си.

 

"Просто в един момент коляното ми поддаде и аз се усетих как падам на земята, наистина без да имам никаква представа как и защо. Според мене е просто лош късмет, заяви Паволети. Нападателят, който е вкарал 29 гола в 69 мача, вече със сигурност е аут до края на сезона.

От клуба пък уточниха, че футболистът ще бъде под наблюдение в болницата за няколко дни, след което очакванията са в следващите седмици да започне рехабилитация. Шест месеца е срокът, който ще отнеме пълното му възстановяване.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти